MINERALFOUNDATION

Mineralfoundation är den viktigaste produkten för att skapa en jämn och fin bas. IDUN Minerals naturliga mineralfoundation passar dig med extra känslig hy och finns både som flytande foundation och puderfoundation.

Läs här om skillnaden mellan de båda samt vilken du bör välja utifrån önskat resultat och hudtyp.

Alla IDUNs foundations är 100% veganska, parfymfria och dermatologiskt testade.

 

Puderfoundation:

100% högrenade mineraler, rekommenderad av Astma & Allergiförbundet och det bästa valet för den med allra känsligast hud, rosacea/acne/eksem. Använd med en kabukiborste och se till att arbeta in produkten väl i först själva borsten och massera sedan in den med cirkulerande rörelser i huden, då får pudret en krämig känsla. Vill man kan man även spraya en fuktmist över den.

Flytande foundation Norrsken:

Flytande foundation som ger lätt täckning och lyster. Fuktgivande. Passar torr/glåmig/mogen hy eller den som vill ha lätt täckning. Applicera med vår liquid foundation brush eller en makeup sponge.

Flytande foundation Nordic Veil:

Flytande foundation som ger hög täckning och matt finish. För den som vill täcka mycket men ändå ha en lätt känsla på huden. Applicera med vår liquid foundation brush eller en makeup sponge.

Tinted Day Cream Len:

Färgad dagcreme som återfuktar och jämnar ut hudtonen. För den som vill ha ett naturligt resultat. Appliceras med händerna eller makeup sponge.

Läs mer
Rensa allt

Foundation | Täckning

 produkter
Sortera på

Populära produkter

Drift & produktion Wikinggruppen