MINERALSMINK

Nordisk skönhet gjord på rena ingredienser, skapad med omtanke om din hud, djur och natur.

IDUN Minerals makeup är en svensk makeupserie som är baserad på högrenade mineraler. Vårt smink innehåller endast ingredienser som skyddar och vårdar huden, och passar alla hudtyper, även den mest känsliga.

I mineralsminkserien ingår produkter för ansikte, ögon, läppar och naglar. I sortimentet finns även tillhörande borstar och en effektiv borstrengöring. 

Vilda forsar, lugna skogar. Öppna fält, kala stenar. Norden rymmer lika många uttryck som hudtyper, toner och personligheter. Därför har vi skapat vår makeup med rena ingredienser och i en mängd olika nyanser – för att passa alla de uttryck och ansikten som lever här. Även de mest känsliga.

Idun var den eviga ungdomens gudinna i den fornnordiska mytologin. Hon hade ett skrin med gyllene äpplen som hon delade ut till de andra gudarna för att skänka dem evig ungdom och skönhet. Idag, mer än tusen år senare, är skönheten och visdomen om Idun mer levande än någonsin.

IDUN Minerals är ett svenskt makeup- och hudvårdsmärke baserat på högrenade mineraler. Produkterna är utvecklade i nära samarbete med forskare och hudexperter och innehåller ingredienser som skyddar och vårdar huden.

IDUN Minerals produkter säljs exklusivt på apotek. Det innebär att alla produkter har klarat apotekens hårda produktkontroller och lever upp till deras höga kvalitetskrav.

Tack vare få och rena ingredienser har Astma- och Allergiförbundet för första gången rekommenderat en makeupprodukt – IDUN Minerals puderfoundation.

Personer med känslig hy och andra hud­problem, så som akne och rosacea, kan också använda IDUN Minerals i sin dagliga makeuprutin.

När du köper en produkt från IDUN Minerals kan du vara säker på att den inte har testats på djur. Vår skönhet är gjord på rena ingre ­dienser, skapad med omtanke om din hud, djur och natur.

 

IDUN Minerals- Lite renare helt enkelt!

Läs mer
Rensa allt

Foundation | Täckning

Puder | Resultat/Finish

Mascara | Resultat/Finish

Concealer | Resultat/Finish

Ögonskugga | Förpackning/Resultat

Borstar | Applicering

Bronzer | Resultat/Finish

Läppstift | Finish

Hudvård | Hudtyp

 produkter
Sortera på

Populära produkter

Drift & produktion Wikinggruppen