Instagram Facebook Youtube Linkedin

Engagemang

Bröstcancerförbundet

Bröstcancerförbundet är en intresseorganisation som sprider kunskap om frågor kring bröstcancer i samhället. De arbetar mot bästa möjliga förutsättningar för bröstcancerdrabbade och deras närstående.

IDUN Minerals är stolt sponsor till Bröstcancerförbundet genom att vara Sponsor Rosa Oktober och skänker under oktober månad 2020 10 kr per såld vara i vår webshop till Bröstcancerförbundet. Vi skänker även hela 50 kr per såld Liv Mascara som säljs under oktober månad hos Apotea oavkortat till denna fantastiska och viktiga organisation.

 

Look good feel better

Look Good Feel Better är ett humanitärt program som erbjuder kvinnor, som behandlas för cancer, kostnadsfria kurser om hudvård och makeup. Makeupkonsulenter ger professionell rådgivning och hjälper till att förebygga eller eliminera utseenderelaterade problem, som kan uppstå under behandlingen mot cancer.

IDUN Minerals stödjer Look Good Feel Betters arbete genom att bidra med smink och kunskap kring sminkningar till personer som lider av bröstcancer.

 

Vi-skogen

Vi-skogen är en svensk biståndsorganisation som planterar träd i Kenya, Rwanda, Uganda och Tanzania. Fyra länder som är hårt drabbade av avskogningen och som under många år levt med dess förödande effekter för både människor och natur.

IDUN Minerals stödjer årligen Vi-skogens arbete som möjliggör en hållbar utveckling.

Astma och allergiförbundet

Astma- och Allergiförbundets främsta uppdrag är att påverka hela samhället så att det fungerar väl för människor med allergisjukdomar. Bland annat genom att agera opinionsbildare för förändringar som leder till ökad tillgänglighet till olika miljöer för människor med allergier och överkänslighet.

IDUN Minerals har ju från start producerat produkter som ska vara så skonsamma som möjligt och fungera för även de känsligaste.

 

Djurens rätt – I AM VEGAN

Djurens rätt – I AM VEGAN

Djurens rätt är en partipolitisk obunden djurrätts- och djurskyddsorganisation som arbetar för en värld där djur respekteras som kännande individer med rätt till sina egna liv.

IDUN Minerals har ett pågående arbete för att göra hela sortimentet veganskt och att stödja djurens rätt kändes som en naturlig del i detta arbete.

 

 

Bower

Bower (f.d. Panta På) är världens första app för att panta alla typer av förpackningar med målet att skapa den första skräpfria generationen. Allt som behövs är en godkänd återvinningsstation och en förpackning med en streckkod för att kunna ta ut ett pantvärde i appen.

IDUN Minerals samarbetar med Bower då vi ser ett stort behov av att fler förpackningar återvinns och att vi tar vara på det material som sätts i omlopp.

Läs mer om Bower på deras hemsida https://www.getbower.com/ 

Barncancerfonden

Barncancerfonden arbetar för att bekämpa barncancer och se till att drabbade barn och deras föräldrar får den vård och stöd de behöver.

I februari 2021 stöttade IDUN Minerals barncancerfonden tillsammans med Apotea.

 

Läs mer om Barncancerfonden på deras hemsida www.barncancerfonden.se 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få det senaste från oss.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden samt se nyheter först av alla!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och 20% rabatt på ett köp.