ENGAGEMANG


 

 

 


Vi-Skogen planterar träd som tar människor ur fattigdom. Basen i Vi-Skogens arbete går ut på att odla träd och grödor tillsammans, vilket leder till en hållbar miljö och bättre levnadsförhållanden. Metoden kallas agroforestry, och kallas ibland för biståndets superhjälte, eftersom metoden minskar fattigdom och bidrar till bättre klimat.

Vi på IDUN Minerals stöttar självklart Vi-Skogens arbete och bidrar årligen.

Vi-Skogen.

 

 

 

Look Good… Feel Better är ett program som samordnar kostnadsfria kurser i hudvård och makeup för kvinnor som behandlas för cancer – oavsett cancertyp. Look Good… Feel Betters mål är att ge ett nytt leende på läpparna och ett större välbefinnande hos deltagarna, något som vi på IDUN Minerals självklart också står bakom. IDUN Minerals produkter lämpar sig bra på en känsliga hy som man tenderar att få av all behandling.

Läs mer om hur vi och organisationen arbetar här.

 Look good... Feel better.

 


Vi på IDUN Minerals skänker produkter med utgående nyanser och defekta förpackningar till en rad organisationer för att undvika deponi av fullt fungerande naturliga och skonsamma produkter - för oss har alla produkter ett värde. Organisationerna är en blandning av behövande ändamål, allt från utsatta kvinnor till individer med funktionsvariationer. Detta är en del av vårt långsiktiga arbete för ökat välbefinnande och välmående. 

IDUN värdesätter produktens innehåll väldigt högt, med dess naturliga och skonsamma ingredienser.

I samma anda är värdet av förpackningens fortlevnad minst lika viktig för oss, därför arbetar vi ständigt med att förbättra vårt materialval och förpackningar.

 


Drift & produktion Wikinggruppen