ENGAGEMANG


 

 

Gudinnan Idun från den fornnordiska mytologin gav gudarna äpplen för att skänka dem ett evigt liv. Vi vill också göra skillnad, men vi håller oss till människorna på jorden. Därför samarbetar vi med Vi-Skogen som planterar träd på platser i världen där de behövs för att få frukt, ren luft och arbete. Frukten i sin tur ger hälsa, arbetstill­fällen och livskraft. Varje produkt vi säljer bidrar till att fler träd kan planteras.

Projektet är en win-win situation där du kan vara med och göra skillnad på riktigt.

 

Vi-Skogen.

 

 

Look Good… Feel Better är ett program som samordnar kostnadsfria kurser i hudvård och makeup för kvinnor som behandlas för cancer – oavsett cancertyp. Look Good… Feel Betters mål är att ge ett nytt leende på läpparna och ett större välbefinnande hos deltagarna, något som vi på IDUN Minerals självklart också står bakom. IDUN Minerals bidrar med makeupprodukter till Look Good… Feel Better, just eftersom syftet är angeläget. Dessutom passar IDUN Minerals produkter bra in på den känsliga hy som man tenderar att få av all behandling.

Läs mer om hur vi och organisationen arbetar här

 

 Look good... Feel better.

 

 

 

Alvik Basket erbjuder barn och ungdomar aktiviteter som får dem att växa, både som individer och som basketspelare. Detta vill vi såklart vara med och stötta.

Vi är stolta huvudsponsorer till Alvik Basket, där vi är en av #alviksvänner och har varit med och supportat framförallt damlaget under flera år. 

 

Alvik Basket.

 

 


 

Drift & produktion Wikinggruppen