ENGAGEMANG


 

 


Gudinnan Idun från den fornnordiska mytologin gav gudarna äpplen för att skänka dem ett evigt liv. Vi vill också göra skillnad, men vi håller oss till människorna på jorden. Därför samarbetar vi med Vi-Skogen som planterar träd på platser i världen där de behövs för att få frukt, ren luft och arbete. Frukten i sin tur ger hälsa, arbetstill­fällen och livskraft. Varje produkt vi säljer bidrar till att fler träd kan planteras.

Projektet är en win-win situation där du kan vara med och göra skillnad på riktigt.

Vi-Skogen.

 

 

 

Look Good… Feel Better är ett program som samordnar kostnadsfria kurser i hudvård och makeup för kvinnor som behandlas för cancer – oavsett cancertyp. Look Good… Feel Betters mål är att ge ett nytt leende på läpparna och ett större välbefinnande hos deltagarna, något som vi på IDUN Minerals självklart också står bakom. IDUN Minerals bidrar med makeupprodukter till Look Good… Feel Better, just eftersom syftet är angeläget. Dessutom passar IDUN Minerals produkter bra in på den känsliga hy som man tenderar att få av all behandling.

Läs mer om hur vi och organisationen arbetar här.

 Look good... Feel better.

 


Vi på IDUN Minerals skänker produkter med utgående nyanser och defekta förpackningar till en rad organisationer för att undvika deponi av fullt fungerande naturliga och skonsamma produkter, för oss har alla produkter ett värde. Organisationerna är en blandning av behövande ändamål, allt från utsatta kvinnor till individer med funktionsvariationer. Detta är en del av vårt långsiktiga arbete för ökat välbefinnande och välmående. 

IDUN värdesätter produktens innehåll väldigt högt, med dess naturliga och skonsamma ingredienser.

I samma anda är värdet av förpackningens fortlevnad minst lika viktig för oss, därför arbetar vi ständigt med att förbättra vårt materialval och förpackningar.

 


Drift & produktion Wikinggruppen