KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR

Ditt paket packas och skickas inom 24 timmar. Normal leveranstid är cirka 1-3 dagar, under högsäsong kan det ta längre tid. Varubrev levereras i största möjliga mån till din brevlåda. Vi har tyvärr inte möjlighet att styra hur ett varubrev levereras (brevlåda eller utlämningsställe), det är en bedömning som görs av PostNord. 

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 månad., brev 14 dagar), fakturerar vi dig 195 SEK (inkl VAT) för vårt arbete med hantering av varorna.

Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska ordervärdet - detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Om ordervärdet understiger 250 SEK tillkommer en fraktavgift om 29 SEK (inkl. VAT). Vid ordervärde överstigande 250 SEK bjuder vi på fraktkostnaden.

För kunder utanför EU skall eventuell tullavgift samt moms betalas av mottagaren.

BETALNINGSALTERNATIV

Kortbetalning

Du kan betala med Visa, Mastercard, American Express, Visa Electron och Maestro direkt på hemsidan. Betalningen sker säkert via Klarna. När du betalar med kort lagras inga av dina kortuppgifter hos oss.

Faktura

Vår fakturering sker i samarbete med Klarna AB. Betalningsvillkor är 14 dagar (0 kr i avgift). Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med lagstadgat belopp (f.n. 29 SEK) samt dröjsmålsränta. Läs Klarnas villkor här.

Klarna Konto (delbetalning)

Du betalar valfri summa per månad. Det lägsta belopp du kan betala är 1/24 av beloppet som återstår och inte mindre än 50 kr varje månad. Du kan när du vill betala hela det återstående beloppet. En administrationsavgift om 29 kr tillkommer på fakturan. Läs de kompletta villkoren här.

Kvitto/Orderbekräftelse

När du lagt en godkänd beställning erhåller du ett e-postmeddelande som gäller som orderbekräftelse. Tillsammans med din leverans får du sedan ett papperskvitto. Om du inte fått en orderbekräftelse inom 30 minuter, vänligen kontrollera att din e-post adress stämmer och meddela oss så skickar vi om bekräftelsen.

PRISER

I alla priser ingår moms om 25 %. Om momsen skulle ändras förbehåller vi oss rätten att justera våra priser med motsvarande belopp. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

ÅNGERRÄTT & REKLAMATION

Ångerrätt

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att häva ditt köp inom 14 dagar. Ångerfristen börjar gälla den dag du mottar din beställning eller väsentlig del av denna. Ångerrätten gäller endast om varan är i väsentligt oförändrat skick. Du har som kund rätt att undersöka varan men du får inte bryta plomberingar eller prova produkten. Vid utnyttjande av ångerrätten är kunden ansvarig för både returkostnad och att varan kommer fram hel. Kontakta alltid kundtjänsten via e-post innan du skickar tillbaka en vara.

Ångerrätt är ej tillämplig för företag. Vid godkänd reklamation eller hävning av köp återbetalar vi summan för din beställning inom 30 dagar. Vid nyttjande av ångerrätt vänligen använd adressen längst ner på denna sida.

Reklamation

Är din vara skadad eller felaktig måste du reklamera varan inom skälig tid. Vi rekommenderar att reklamationen görs på baksidan av följesedeln. Beskriv felet noggrant och ange om du vill ha ny vara eller pengarna tillbaka. Vid godkänd reklamation ersätter vi givetvis dig för eventuella returfraktkostnader. Vid reklamationer används samma adress som för ångerrätt som du hittar längst ner på den här sidan.

PERSONUPPGIFTER

Vi behandlar alla personuppgifter som du lämnar i enlighet med personuppgiftslagen (PUL). Vi garanterar att inga uppgifter om dig säljs eller används till reklamutskick från tredje part, utan endast används internt av oss. Din e-postadress används till orderbekräftelsen samt till övrig information om din beställning samt ett månatligt nyhetsmejl. Vill du göra ändring av uppgifterna eller bli borttagen ur registret ber vi dig kontakta vår kundtjänst. Information om din beställning lämnas ut till Klarna om du har valt något av Klarnas betalningsalternativ hos oss. Vill du ta del av vilka uppgifter vi har sparade om dig, vänligen kontakta oss.

ÖVRIGT

Fakta och prisuppgifter lämnas med reservation för tryckfel, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer samt för slutförsäljning.

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd att beställa hos oss. Bedrägeriförsök polisanmäls alltid av oss.

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på internet: http://ec.europa.eu/consumers/odr

KONTAKTUPPGIFTER

IDUN Minerals AB
S:t Eriksgatan 63
112 34 Stockholm
Tel: 08-227240
E-post: [email protected]
Org. nummer: 559075-1664 

Drift & produktion Wikinggruppen
Facebook MessengerSkicka ett meddelandeMeddelande
SEK
Produkter
Handla
Information
Om mineralmakeup