SMINKTIPS

Här får ni ta del av tips kring flera olika typer av sminkningar. Allt från smink tutorials till hur du lägger den perfekta sminkningen steg-för-steg.


BRÖLLOPSMAKEUP

På Bröllopsdagen vill man se vacker och fräsch ut, och eftersom bröllopsbilderna kommer finnas med en lång tid framöver är en klassisk look att föredra som framhäver din naturliga skönhet. Viktigt att tänka på är även en bra bas, då det dels håller makeupen på plats hela dagen, men även för att det gör sig bättre på bild. Därför är det även viktigt att tona ner på highlighter då man som brud blir mycket fotograferad, highlightern reflekterar blixten och kan ge en väldigt glansig effekt. Genom att använda ett transparent och mattifierande puder ser man även fräsch ut från morgon till kväll.

 

 

                        


NAGLAR I PASTELLFÄRGER

Ett nagellack kan liva upp vilken outfit som helst. För att få ett långlivat resultat är det viktigt att inte glömma baslack och topplack. Vid applicering är det alltid viktigt att börja måla i mittersta mitten på nageln och sedan ut mot spetsen. Sedan fortsätta en bit från nagelbandet rakt ut mot nagelspetsen igen. Fortsätt sedan med högra och vänstra sidan av nageln. För att få ett mer heltäckande resultat, applicera två lager.

Drift & produktion Wikinggruppen