Nominerade i Årets Kosmetikexportör 2019

Vi är så tacksamma och stolta över att ha blivit nominerade till Årets Kosmetikexportör 2019 på Sveriges enda oberoende branschtävling för skönhet och hårvårdsprodukter - Swedish Beauty Awards.

 

För tolfte året i rad, den 10 april 2019, samlas skönhetsbranschen på Sveriges största och mest prestigefyllda tillställning för skönhet och kosmetik. Detta för att uppmärksamma och belöna de produkter och företag som utmärkte sig mest under året som gått.

 

IDUN Minerals har växt från att finnas på 15 till 25 marknader på enbart 1,5 år, vilket branschorganisationen KoHF vill uppmärksamma, och vi är nu en av fyra företag som kan vinna det prestigefulla priset.

 

Vi är så klart både stolta och glada över att bli nominerade i denna nya kategori. Exporten är en utmaning då vi kommunicerar med så många olika människor, språk och kulturer. Samtidigt ska du ha ett intressant och skalbart koncept som tillför något nytt. Vi tror att det finns god potential i Swedish Beauty (S-Beauty) och ser gärna att fler svenska företag börjar exportera”, säger Göran Agardh, VD på IDUN Minerals.

 

Prisutdelningen arrangeras av KoHF - Kosmetik- och hygienföretagen. KoHF är branschorganisationen för företag som importerar, tillverkar och marknadsför kemisk-tekniska produkter som kosmetik. Juryn består av branschkunniga jurymedlemmar som samtliga har anknytningar inom skönhetsbranschen.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion Wikinggruppen