Vinnare - Årets Bästa Bryn- och Fransprodukt

Perfect Eyebrows är vinnare av Daisy Beauty Awards i kategorin Årets bästa bryn- och fransprodukt!

I onsdags kväll var det dags för en av de viktigaste kvällen inom skönhetsbranschen här i Sverige, nämligen Daisy Beauty Awards. Galaflärd, mingel bland de namnkunnigaste inom branschen och prisutdelning stod på agendan på Café Opera i Stockholm. Kategorin "Årets frans- och brynprodukt" är en av de mest prestigefyllda kategorierna och det var en hård konkurrens - men Perfect Eyebrows tog hem segern.

Juryns motivering: ”Inte för glest, inte för klumpigt och inte för synbart stylat… Här kommer en vinnare som klarar av alla punkter på kravspecifikationen! En lättanvänd vardagskompis som ger dina ögon en naturlig och smickrande inramning.”

Perfect eyebrows är produkten för dig som vill ha perfekta ögonbryn i ett svep. Formulan är enkel att applicera och den lilla, smidiga borsten ger en precis applicering. Ögonbrynen kan enkelt formas och sitter på plats hela dagen. Mineralpigmenten ger en fin och jämn färg och dessutom är den berikad med naturliga fibrer som gör att brynen ser tjockare ut. Perfekt för dig som har tunna ögonbryn eller önskar ett mer fylligt resultat. 

• Ger färg, stadga och fylligare bryn

• Finns i nyanserna: Light, Medium och Dark

• Innehåller inga onödiga tillsatser

• Utvecklad för att passa även en känslig hy

• 100% vegansk

Innehåller: 5,5 ml.

 

Perfect Eyebrows är även en ögonbrynsgel som har tagits väl emot av er konsumenter, den har bland annat fått betyget 5/5 av er som har handlat den på www.idunminerals.se med motiveringar som "Bästa och "renaste" bryngelen jag provat! Och jag har gått igenom en del... stort plus för borsten!​" och "Äntligen perfekta ögonbryn!".

 

Köp den prisbelönta ögonbrynsgelen här!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion Wikinggruppen