Vackert Hår - Med Rent Samvete

Med ett växande sortiment inom hårvård har vi på IDUN Minerals visionen att våra produkter ska passa dig oavsett om du har tunt och fint hår, fet hårbotten eller behöver rädda ditt slitna hår.

 

 

Med sulfatfritt schampo rubbas inte den naturliga fuktbalansen vilket gör att både ditt hår och hårbotten kommer tacka dig. Om du tidigare har upplevt att ditt hår har varit torrt eller att hårbotten snabbt blir fet så är det troligtvis sulfaterna som har varit boven i dramat. Sedan att all hårvård även har hypoallergen parfym med doft av hav och sommarbris, är dermatologiskt testad och 100% veganskt gör att den inte bara är skonsam mot dig utan även mot djurlivet. Alla förpackningar är dessutom producerade på plast gjord av förnybar råvara, dvs. sockerrör och är tillverkade i Sverige.

Alla hårvårdsprodukter är berikade med mineraler och vitaminer som bidrar med fyllighet, glans och ny livfullhet samtidigt som det stärker hårets struktur.

IDUN Minerals Deep Moisture Hair Mask är en extra rik och vårdande hårinpackning med välgörande ingredienser såsom AHA-syra från äpple, ärtprotein och sheaolja. Hårinpackningen hjälper till att stärka håret mot brutna hårstrån och kluvna hårtoppar samt gör håret följsamt och glansigt samtidigt som den ger en ökad volym och livfullhet.

 

Dessutom finns en parfymfri Leave-In Treatment Scalp & Hair som är en mjukgörande behandlande produkt som ger både hår och hårbotten intensiv fukt och näring. Behandlingen bidrar med glans och extra stadga, samt gör håret mjukt, lent och följsamt. Även leave-in sprayen innehåller vårdande ämnen som exempelvis sheaolja och AHA-syra som motverkar skador på håret vid föning samt kluvna hårtoppar. 

 
 

Marknadens första Svanenmärkta torrschampo heter Refreshing Dry Shampoo och passar alla hårfärger då den inte ger en vit/gråaktig ton vid applicering. Självklart framtagen för även den mest känsliga hårbotten. Den innehåller naturlig risstärkelse som gör håret fräscht och rent samtidigt som det får volym och blir enklare att styla. Ett torrschampo som ögonblickligen ger ditt hår en ren och fräsch känsla. Den perfekta produkten för den som alltid är på språng!

 

Balance & Care Shampoo ger håret och hårbotten en långvarig ren känsla och hjälper till att bibehålla den naturliga fuktbalansen. Ett djuprengörande schampo som håller ditt hår rent extra länge och tar effektivt bort rester från stylingprodukter. Den innehåller stamceller från äpple och vitaminer som hjälper till att skydda och stärka ditt hår. Schampot används tillsammans med ditt favoritbalsam från IDUN Minerals, beroende på hårtyp.

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion Wikinggruppen