Skönhet Över 40

Att ta hand om sin hy ska vara lika självklart som att borsta tänderna. För att få en fräsch och välmående hy är det viktigt att använda bra hudvårdsprodukter på rätt sätt och i rätt ordning för att uppnå det bästa resultatet.

 

1. Rengöring

Startskottet för en välmående hy. Det är viktigt att göra rent huden från makeup samt yttre påfrestningar som smuts och föroreningar som huden blivit utsatt för. Cleansing Face & Eye Lotion är perfekt för en lite torrare, mognare hy då den bl a innehåller havre och rapsolja som ger huden näring. Den tar skonsamt och effektivt bort makeup, även vattenfast mascara.

 

2. Serum 

Ett måste i varje kvinnas badrumskåp! Oljeserumet innehåller det bästa för huden i form av 100% naturliga oljor från oliv, raps, havre och shea. Näring i form av naturliga oljor ger huden vitalitet samt är viktigt för hudens välmående. Serumet är även berikat med antioxidanten vitamin E som skyddar din hy från yttre påfrestningar.

 

3. Dag- och Nattcreme


Moisturizing Daycreme ger huden allt den behöver under dagen in form av fukt, näring och skyddande vitaminer. Rich Night Cream reparerar huden och ger huden kraft inför nästa dag i form av närande oljor. Serumet + dag- och nattcreme arbetar i synergi med varandra dvs de hjälper varandra så att resultatet bli ännu bättre.

 

4. Ögonen

Sägs vara själens spegel. Ta extra hand om den tunna känsliga huden runt dina ögon med Moisturizing Eye Cream som ger fukt och vård. Så mild att du även kan använda den runt hela ögonområdet morgon och kväll.

 

5. Peeling

Ibland är det bra att ta hand om sin hy lite extra. Ge huden en spa-behandling hemma en gång i veckan genom att först peela huden och därefter lägga en ansiktsmask. Gentle Face Peeling är en mild enzympeeling som även verkar som en mask. Tar bort döda hudceller samtidigt som den ger huden fukt. Applicera därefter Moisturizing Face Mask för att boosta huden maximalt. En Askungemask som kan ligga på under natten.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion Wikinggruppen