Så Får Du Fylligare Läppar

För att skapa en illusion av fylligare läppar är läppenna A och O. Med den kan man måla något utanför den naturliga läpplinjen, skapa skuggor och forma läppen enligt önskemål – och vi förklarar hur!

 

  • Matta produkter har en tendens att kännas lite torra på läpparna så se till att de är mjuka och återfuktade innan du applicerar smink. Skrubba genom att ta läppbalsam och därefter gnugga läpparna med lite socker för en snabb och effektiv uppfräschning.
  • Använd concealern Havre som bas till att sudda ut utkanten av läpparna. På detta sätt blir övergången mer diskret när du sedan ska måla något utanför läpparna.
  • Fyll i den hudfärgade kanten utanför läpparna med en mörkare läppenna t ex Bibi och konturera amorbågen. Använd läppennan för att fylla kanterna av läpparna och applicera sedan Sand som är en ljusare penna i mitten. Förutom att du nu har gjort läpparna något större så skapas skuggor så att de får ett naturligt plut. Toppa med det skira läppglanset Astrid eller låt läpparna vara matta beroende på önskemål.
  • För ett mer skimrande resultat kan du även dutta ögonskuggan/highlightern Fjällsippa, som reflekterar ljuset, ovanför amorbågen och vid mitten av underläppen. Detta ger en illusion av ännu större och fylligare läppar och är självklart pricken över i:et.
 

Vasst tips! Se till att dina läppennor är nyvässade. Du minskar risken att toppen går av om du placerar dem i frysen 10 minuter innan användning.

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion Wikinggruppen