Perfekta Ögonbryn

Framhäv och skulptera dina ögonbryn med några av våra bästa knep som fungerar oavsett om du är ute efter en naturlig eller en mer intensiv och dramatisk look.

 

1.   En bra regel för att få till grunden på brynet är att ”måtta” med en penna eller borste. Placera borsten vertikalt från näsan och rakt upp mot pannan så hittar du startpunkten på brynet. Vinkla sedan borsten utåt så att den korsar din pupill, där borsten möter ögonbrynet ska den högsta punkten befinna sig. Vrid till sist borsten från näsan och ut mot den yttre ögonvrån för att hitta din slutpunkt.

 

2.    Ögonbrynspennan Lönn innehåller högrenade mineralpigment och även vax som ger lite stadga till brynen vid applicering. Använd borsten på pennan för att få hårstråna i sin naturliga riktning och rita små streck med pennan för att fylla i där det är lite glest för att ge önskad form.

3.    Perfect Eyebrows är en bryngel med naturliga fibrer och färg för dig som önskar ett mer fylligt resultat och vill få till lite extra färg och form. För lite glesare partier i brynet passar det utmärkt att kombinera Perfect Eyebrows med ögonbrynspenna för att kunna fylla i där det saknas.

 

4.    Vår ögonskugga Nästrot fungerar även som brynskugga med sin pigmentering och ger ett väldigt naturligt resultat för de som tycker att ögonbrynspenna blir för skarp. Applicera tillsammans med Eye & Lip definer brush.

 

Två tips för ett mer dramatiskt resultat:

• Brynen får ett skarpare och rakare utseende med concealer som målas mellan och ovan brynen. Vår concealer Havre passar utmärkt för precisionsmålning och innehåller även ljusreflekterande pigment som lyfter brynet.

• Highlighter kan du applicera precis under bågen på brynet för ett blickfångande resultat med glow.

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion Wikinggruppen