Låt Huden Jobba Medan Du Sover

Att kroppen är i full gång medan vi sover är ingenting nytt men dessa timmar är även någonting som kan nyttjas av du som vill vakna upp fräsch och med nytt lyster. Passa på att vårda huden under natten med våra skonsamma och effektiva nattliga favoriter.

 

Ge huden en riktig fuktboost med Moisturizing Face Mask som är en intensivt återfuktande och vårdande ansiktsmask som hjälper huden med dess återhämtning efter yttre stress. Mjukgörande shea- och kakaosmör samt niacinamide skyddar och stärker huden samtidigt som panthenol lugnar och hjälper huden att återhämta sig. Eftersom att återfuktning är nyckeln till en frisk och lysande hy rekommenderar vi att använda Moisturizing Face Mask en gång i veckan, allt ifrån några minuter tills över natten.

Hjälp huden att förnya sig över natten med Gentle Face Peeling som är en kemisk enzympeeling som avlägsnar döda hudceller. Med milda syror från bl a äpple passar denna peeling även den allra känsligaste huden samtidigt som den mjukgör med oljor och vitaminer. Med aktiva enzymer är det viktigt att testa peelingen först genom att massera in den i ansiktet och låta ligga som en mask i några minuter. Är du superkänslig i hyn kan det räcka gott och väl. Lyssna på din hy och använd den tid som passar dig bäst!

Att applicera IDUN Minerals Oil Serum innan din nattcreme ger ett lystergivande resultat och fukt över tid vilket gör att den är perfekt att sova med. Under natten arbetar serumet med bland annat oliv-, shea-och havreoljor som ger huden näring och även har en lugnande effekt vilket gör att du vaknar upp med en återfuktad hud som har ett naturligt glow.

 

 

Bonne nuit

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion Wikinggruppen