Studentfin Med Tre Enkla Tips!

Sjungom studentens lyckliga dag, låtom oss fröjdas i ungdomens vår!

 

Tar du studenten i år? Då har vi tre enkla tips som kommer underlätta den stora dagen!

1. Hålla hela dagen

Champagnefrukost, utspring, mottagning och en sprakande fest - dagen är lång och då krävs en bra bas för att sminket ska hålla sig så bra som möjligt. Var noga med att återfukta huden ordentligt innan du applicerar sminket, helst med ett serum och en dagcreme. För att sedan foundation ska ligga på extra länge och för att få ett flawless resultat är ett tips att applicera en ansiktsprimer efter dagcremen och innan foundation. Primern gör så att porer utjämnas och så att ansiktssminket håller mycket längre. 

 

2. Glädjetårar & flak

Det är glädjetårarnas dag och på flaket blir det lätt blött, då är det lätt hänt att ögonmakeupen rinner och lägger sig under ögonen. För att undvika detta och för att behålla mascaran på fransarna kan det vara smart att använda en vattenfast mascara. Om du är ute efter separerade och långa fransar är Vatn att rekommendera, medan Eir Waterproof är perfekt om du istället önskar volymösa fransar. Har du en absolut favoritmascara som du inte kan vara utan? Då är ett knep att först applicera den mascaran för att avslutningsvis  "kapsla in" fransarna med en vattenfast mascara utanpå!

3.  Touch-ups

Oavsett hur bra bas man har lagt på morgonen krävs touch-ups under dagen för att fräscha till och bättra på sminket. Ett perfekt vektyg för att få bort överflödig olja (som tenderar att uppkomma i t-zonen) är Primer & Blotting Dual Sponge. Badda ena sidan mot den oljiga hyn så sugs olijan upp och lämnar ytan perfekt. Det är alltid behändigt att ha små mini-sminkprodukter med sig i clutchen som är lätta att ta fram under dagen och bättra på med. En sminkborste som är multifunktionell och passar bra för både puder, foundation, rouge och bronzer är perfekt att ha med i väskan, eller varför inte ett minigloss som ger färg och fukt till läpparna?

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion Wikinggruppen