Bröllop I Sommar

Vem vill inte se ut som Meghan Markle gjorde på sitt bröllop? Om du ska gifta dig i sommar och är ute efter samma look kommer här en enkel tutorial!

 

 

Tre snabba tips till en härlig bröllopsmakeup:

1. Hålla hela dagen

Dagen är lång och då krävs en bra bas för att sminket ska hålla sig så bra som möjligt. Var noga med att återfukta huden ordentligt innan du applicerar sminket, helst med ett serum och en dagcreme. För att sedan foundation ska ligga på extra länge och för att få ett flawless resultat är ett tips att applicera en ansiktsprimer efter dagcremen och innan foundation. Primern gör så att porer utjämnas och så att ansiktssminket håller mycket längre. 

2.  Klassiska toner

Bröllopsbilderna kommer förhoppningsvis synas och vara med i många år framöver - se därför till att ha en tidlös och klassisk look med toner som du passar bra i. Ett tips är att, likt Meghan Markle, ha en lätt sotad ögonmakeup med dova rosa läppar. 

3.  Touch-ups

Oavsett hur bra bas man har lagt på morgonen krävs touch-ups under dagen för att fräscha till och bättra på sminket. Ett perfekt vektyg för att få bort överflödig olja (som tenderar att uppkomma i t-zonen) är Primer & Blotting Dual Sponge. Badda ena sidan mot den oljiga hyn så sugs olijan upp och lämnar ytan perfekt. Det är alltid behändigt att ha små mini-sminkprodukter med sig i clutchen som är lätta att ta fram under dagen och bättra på med. En sminkborste som är multifunktionell och passar bra för både puder, foundation, rouge och bronzer är perfekt att ha med i väskan, eller varför inte ett minirouge som ger en fräschör till kinderna?

 

 
 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion Wikinggruppen