Beauty-trender 2019

2018 var ett år med fokus på flerstegs K-beauty, inkluderande makeup och rymdinspirerande looks. 

Vilka trender kan vi vänta oss att se och anamma nästa år?

 

Skip-Care

Skip-Care är en motreaktion på K-beauty, och är perfekt om du inte orkar eller har tid med alla steg som en K-beauty-rutin innebär. Istället för att ge hyn massvis av produkter med olika ingredienser, vill man detoxa den. Detta innebär att hudvårdsrutinen är enklare med produkter innehållandes ingredienser som hyn verkligen behöver, och att man tar bort allt onödigt. IDUN Minerals har sedan start enbart använt ingredienser som ger resultat, och uteslutit onödiga tillsatser, vilket gör produkterna perfekta i denna tid då "Less is more!" trendar.

Vi tipsar dig om oljeserumet som ger dig en djupverkande fuktboost enbart innehållandes nödvändiga ämnen, utan onödiga tillsatser. Oljan sjunker lätt in i hyn och skapar en rik återfuktning och ger ett härligt glow!

Living Coral

Varje år utser företaget Pantone "Året färg", vilket är den färg som förutspås dominera det kommande året gällande mode, inredning, sociala och kulturella trender. 2018 års färg ultraviolett härstammade från vår fascination över rymden och galaxer. Årets färg 2019 är Living Coral eller "levande korall" som är en orange-rosa varm färg med en lite gyllene underton. Pantone beskriver nyansen såhär “An animating and life-affirming coral hue with a golden undertone that energizes and enlivens with a softer edge”. Anledningen till varför just levande korall blir 2019 års färg är för att nyansen för tankarna till jorden och naturen vilket uppmuntrar oss att tänka på vår värld och hur vi bör hushålla med våra naturtillgångar. Dessutom symboliserar färgen även samspelet mellan digitalisering och det naturliga.  

Här är produkterna som ger dig den perfekta korallfärgen:

 

Hybrid mellan skönhet och hälsa

Nästa år kommer vi människor mer än någonsin att bry oss om vad vi både stoppar i oss och vad vi applicerar på oss själva. Vi kommer att lägga ner mer tid på att hitta produkter som verkar bra både på insida och utsida. IDUN Minerals makeup är exempelvis även vårdande. Ett bra exempel är IDUN Minerals puderfoundation som enbart består av de fyra högrenade mineralerna titan, zink, mica och järn, som förutom skönhetsegenskaper även gör att hyn kan andas, och bidrar med vårdande ämnen. Len, IDUN Minerals färgade dagcreme, ger förutom färgkorrigering även alla fuktgivande egenskaper som huden behöver. Även Creme lipsticks är en hybrid av ett läppbalsam och läppstift. Perfekt om du vill tillsätta färg på läpparna samtidigt som du även vill fukta dem!

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion Wikinggruppen