IDUN Minerals Härliga Hudvårdsserie!

 

Hudvården är ett komplement till makeupserien och består av 8 produkter som alla är berikade med vitaminer och mineraler som hjälper till att återfukta huden, bevara huden ungdomligt mjuk samt motverka yttre stress. Den är utvecklad för att även passa den mest känsliga huden, håller huden i balans, är producerad i Sverige samt är 100% vegansk.

Hudvård ska vara enkelt, därför är hudvårdsserien indelad i 3 steg.

Steg 1 - Rengöring

Om du har torr hy är det bra med en lotion som effektivt tar bort ansiktsmakeup (även vattenfast) som binder fukten i huden, vilket de vårdande oljorna från raps och havre gör, och som finns i Cleansing Face & Eye Lotion. Har du istället en normal/kombinerad hy är det mer passande med Cleansing Face & Eye Mousse som är mindre fet och speciellt utvecklad för just den hudtypen.

För att få bort de allra sista orenheterna är ett ansiktsvatten bra att dutta på en bomullspad och svepa över ansiktet. Vår Moisturizing Cleansing Micellar Water kan även användas som en spraymist för återfuktning under dagen.

                    

 

Steg 2 - Serum

Ett serum är en riktig fuktboost som appliceras innan en dag- och nattcreme. Rich Moisture Serum innehåller hyaluronsyra och niacinamide (vitamin B3), vilket gör att serumet ger fukt på djupet och förhindrar inflammationer till alla hudtyper.

   

Steg 3 - Avslutande cremer

Det finns två olika dagcremer som båda skyddar och återfuktar huden under dagen, samt innehåller vitamin C, E, folsyra (vitamin B9) och mineraler. Om du har torr hy bör du använda en extra rik och fuktgivande dagcreme, och då passar Enriched Day Cream bra då den är speciellt utvecklad för torr hudtyp. Har du istället en normal/kombinerad hudtyp är Moisturizing Day Cream speciellt utvecklad för just din hudtyp, och är en fuktgivande dagcreme. 

   

Nattcremen är utvecklad för alla hudtyper och dess ämnen gör att huden återhämtar sig under nattens vila. Rich Night Cream är rikligt återfuktande och innehåller kakao- och sheasmör för en extra fuktboost.

   
Moisturizing Eye Cream är speciellt anpassad efter det känsliga området runt ögat. Ögoncremen skyddar och återfuktar den känsliga huden med hjälp av hudens egna naturliga fuktbindare och niacinamide (vitamin B3).
Ögoncremen har även en applikator som är utvecklad för smidig applicering.
   
Drift & produktion Wikinggruppen