Sommarens måsten!

Nu när sommaren är här är det snyggast med en lättare makeup
– som du fixar på nolltid!

Allt som egentligen behövs dagtid är en skimrande bronzer som appliceras med en rogueborste och några svep med en vattenfast mascara. De vattenfasta mascarorna tål att badas med och försvinner vid varmt vatten (över 38o C). Välj antingen en vattenfast mascara som ger dina fransar volym eller längd!Oavsett om du kommer tillbringa långa dagar på stranden eller om du är ute på shoppingäventyr har vi den perfekta tygväskan som du kan stoppa ned alla nödvändigheter i – glöm inte SPF!På kvällen kan det vara kul att piffa till sig lite extra och till en solkysst look passar starka färger väldigt bra!

Våra sommarfavoriter är nagellacket Korall och det klarröda läppstiftet Jordgubb, de passar så fint till en bränna och livar upp en hel look! 

Psst..! Ska du resa i väg har vi det perfekta kitet: en sovmask med härligt långa ögonfransar som hjälper dig att få din skönhetssömn och en bagtag som gör att du inte tappar bort ditt bagage med statementet ”No matter where I go my makeup is flawless”Hela rese-setet finns för enbart 198 SEK och du finner det här!

 

 

Bon Voyage!

 

 

Drift & produktion Wikinggruppen