Flawless Face – Steg För Steg

1. 

Foundation är den viktigaste produkten för att få till en bra bas. Den utgör själva grunden och är nödvändig för att skapa en jämn yta. Beroende på smak och täckningsgrad kan du välja mellan antingen flytande foundation eller puderfoundation. IDUN Minerals puderfoundation ger en naturlig finish med medeltäckning och innehar SPF 15. Den appliceras med en kabukiborste i cirkelrörelser. Norrsken, vår flytande foundation ger lätt täckning med mycket lyster i. Den appliceras enklast med vår flytande foundationborste. Nordic Veil är vår flytande foundation med mer täckning, som enklast appliceras med en makeupsponge.


2.

För att dölja mörka ringar under ögonen, ytliga blodkärl eller acne/rosacea används concealer. Applicera på önskad plats till du uppnått önskad täckningsgrad. Applicera gärna med en concealerborste.


3.

Med en bronzer kan du framhäva ansiktsdrag och skapa en solkysst look. Applicera framförallt under kindbenet och svep över pannan för att skapa en bra struktur. Appliceras med rougeborste eller en stor puderborste för att riktigt sudda ut skarpa kanter.


4.

Lite rouge på äppelkinden ger en pigg och fräsch look. IDUN Minerals erbjuder fem olika nyanser, från kalla till varma. Applicera en liten mängd i taget med korta, snabba drag. Du kan använda vår rougeborste.


5.

För att din makeup ska hålla hela dagen avslutar du med ett fixerande puder. Vill du ha extra bra täckning används våra fixerande puder och appliceras gärna med Stippling Brush, som ger det bästa HD-resultatet.  Pudrena är perfekta att ha i väskan under dagen för touch-ups. Det lystergivande pudret Tilda ger dig en skimrande effekt och kan användas som highlighter ovanför kindbenet eller under ögat för att ljusa upp kring ögonområdet, och då är vår highlighter/contouringborste perfekt att användas till.


 

Et voilá! Efter att ha följt dessa enkla steg har du ett flawless face!

Drift & produktion Wikinggruppen