5 tips: Håll sminket på plats hela dagen!

Nu är hösten snart på intåg och man är tillbaka till sina vardagliga rutiner, och då vill man att
makeupen ska hålla sig på plats hela dagen. Vi har tagit fram fem enkla tips som hjälper dig med det!

 

1. Basen är det viktigaste i en makeup och för att hålla den perfekt är det bra att dutta på ett transparent puder under dagen. Pannan, näsan och hakan (T-zonen) är exempelvis typiska område som lätt blir glansiga, och med ett transparent puder mattar vi ner. Applicera det transparenta pudret Tuva med en liten kabukiborste som är smidigt att ha med sig i handväskan under dagen.

 

2. För att ögonskuggan ska sitta på plats hela dagen är en ögonskuggsprimer perfekt för detta. Ögonskuggsprimers Näckros hjälper till att matta ner hyn och skapar en jämn, fin yta som gör att ögonskuggan stannar. Appliceras med en concealerborste.

 

3. Basen är som sagt viktigast, och innan man lägger en makeup är det viktigt att återfukta hyn med en ansiktskräm som är anpassad efter just din hudtyp (torr, normal/kombinerad, fet).

 

4. En knep för att hålla mascaran på plats hela dagen (även genom regn och rusk eller bad) är att applicera en vattenfast mascara över din ordinarie mascara. Våra vattenfasta mascaror går bort i 38-gradigt vatten och är anpassade även för känsliga ögon.

 
5. För att läpparna ska behålla samma färg hela dagen är ett enkelt tips att applicera en läppenna under sitt läppstift eller läppglans. Läppennan appliceras över hela läpparna för bästa effekt.
 
 

 

 

Happy shopping!

 

 

Drift & produktion Wikinggruppen