Ansiktsrengöring

IDUN Minerals rengöringar består av ett rengöringsmousse, en rengöringslotion och ett micellärt vatten, dessa produkter är speciellt anpassade att ta bort orenheter och makeup (även vattenfast) för alla hudtyper, även den mest känsliga.

Cleansing Face & Eye Mousse innehåller milda rengörande ämnen som har en bas i naturen och hudens egna återfuktande ämnen som glycerin och PCA. Dessa gör att mousse är lämplig för daglig användning, och även för en torr hy.

Cleansing Face & Eye Lotion är en emulsionsbaserad rengöring som tar bort såväl smuts som vattenfast makeup. IDUN Minerals lotion innehåller vårdande oljor från raps och havre som motverkar att huden torkar ut, varför en är speciellt utvecklad för torr hy.

Moisturizing Cleansing Micellar Water är ett ansiktsvatten som är milt rengörande och återfuktande och som tar bort de sista resterna av smuts och make-up samtidigt som den bidrar med välbehövlig fukt och skydd genom innehållet av hudens egna fuktbindare som glycerin och PCA samt mineraler som har betydelse för hudens normala funktion. 

Läs mer
Rensa allt

Hudvård | Hudtyp

 produkter
Sortera på

Populära produkter

Drift & produktion Wikinggruppen