Vegansk & naturlig hudvård

IDUN Minerals veganska hudvårdsserie består av 8 produkter som lämpar sig bra för en hel hudvårdsrutin.

Hudvårdsrutinen är uppbyggd i tre steg - (1) rengöring, (2) serum och (3) återfuktande cremer.

Steg 1 består av tre olika rengöringsprodukter. Cleansing Face & Eye Lotion är en mild rengöringslotion som är speciellt utvecklad för torr hy. Cleansing Face & Eye Mousse är en rengöringsmousse som är speciellt utvecklad för normal/kombinerad hy. Både rengöringslotion och rengöringsmoussen är tar bort orenheter och makeup (även vattenfast), samt är förstärkta med återfuktande ingredienser. Efter användandet av rengöringslotion/rengöringsmousse är det bra att använda sig av ett micellärt vatten. Moisturizing Cleansing Micellar Water är ett micellärt vatten som är återfuktande och rengörande. Ansiktsvattnet tar bort orenheter och makeup genom att applicera produkten på en bomullspad och svep över ansiktet. Det micellära vattnet kan även användas som en spraymist för återfuktning under dagen. Spraya då produkten från en armlängdsavstånd över ansiktet.

Steg 2 består av Rich Moisture Serum som är ett rikt återfuktande serum innehållandes hyaluronsyra och niacinamide (vitamin B3). Dessa ingredienser ger fukt på djupet till alla hudtyper. Serumet appliceras efter rengöring och innan dag- eller nattcreme. 

Steg 3 består av återfuktande cremer som appliceras efter serum. Enriched Day Cream är en extra rik dagcreme som är speciellt utvecklad för torr hy. Moisturizing Day Cream är en fuktgivande dagcreme som är utvecklad för en normal/kombinerad hudtyp. Båda dagkrämerna skyddar och återfuktar huden under dagen. Krämerna innehåller även vitamin C, E och B9 (folsyra) samt mineraler. 

Rich Night Cream består av en rik nattcreme som återfuktar huden så att den återhämtar sig under nattens vila. För att den ska vara extra rik är nattkrämen berikad med härligt kakao- och sheasmör. Nattkrämen är utvecklad för att passa alla hudtyper. 

Moisturizing Eye Cream är en återfuktande ögoncreme som skyddar och återfuktar huden runt det känsliga ögonområdet. Ögonkrämen innehåller hudens egna naturliga fuktbindare och niacinamide (vitamin B3). Ögoncremen är uvecklad för att passa alla hudtyper, och kommer med en smidig applikator.

 

Tillsammans bidrar hudvårdsprodukterna till att hålla huden i balans och även passa den mest känsliga huden.

Alla produkter är dermatologiskt testade, parfymfria, cruelty-free och 100% veganska, dvs. helt utan animaliskt innehåll.

I den naturliga hudvården finns innehåll från äpple, vitaminer och mineraler, som håller huden i balans och som ger bästa förutsättningar och bas att fortsätta med makeupen. Eftersom hudvården är dermatologiskt testad för extra känslig hy, vilket innebär att produkterna är testade på människor under översyn av dermatolog (hudläkare), kan vi rekommendera även personer med problemhy och känslig hy att använda cremerna.

 

IDUN Minerals hudvård är:

- Utvecklad för att även passa den mest känsliga huden

- Utvecklad för att hålla huden i balans

- Utvecklad och tillverkad i Sverige

 

Alla produkter finns att köpa på alla apotek samt online.

Läs mer
Rensa allt

Foundation | Täckning

Hudvård | Hudtyp

 produkter
Sortera på

Populära produkter

Drift & produktion Wikinggruppen