Hårvård

IDUN Minerals hårvård är utvecklade med hänsyn till människa, djur och natur. Produkterna är fria från ingredienser som potentiellt kan skada människor eller miljö. Alla förpackningar är tillverkade i hållbara material. I produktutvecklingen strävar IDUN Minerals inte bara efter att välja de mest effektiva ingredienserna utan även de mest hållbara förpackningsmaterialen, t.ex. polyeten framställt av förnybart sockerrör istället för icke-förnybar råolja som materialet ofta tillverkas av. Hårvården är självklart inte heller djurtestade och alla är 100 % veganska.

 

IDUN Minerals hårvårdsprodukter är:

 • 100 % veganska
 •  Innehåller hypoallergen parfym alt. är parfymfria (Leave-In Treatment Scalp & Hair) 
 • ​ Unisex
 •  Dermatologiskt testade
 •  Passar extra känsliga 
 •  Utvecklade och tillverkade i Sverige

 

IDUN Minerals hårvård består av ett vårdande volymschampo och balsam, samt ett reparerande schampo och balsam, beroende på vilket resultat du är ute efter. De är alla berikade med mineraler och vitaminer som bidrar med fyllighet, glans och ny livfullhet samtidigt som det stärker hårets struktur. IDUN Minerals Deep Moisture Hair Mask är en extra rik och vårdande hårinpackning med välgörande ingredienser såsom äppelsyra, ärtprotein och sheaolja. Den hjälper till håret att reparera, återställa och ge extra vård till skadat hår. Hårinpackningen hjälper till att stärka håret mot avbrutna hårstrån och kluvna hårtoppar samt gör håret mjukt, följsamt och glansigt samtidigt som den ger en ökad volym och livfullhet. Rekommenderas att ha i håret en gång i veckan för ett hälsosamt hår.

Både schampo, balsam och hårinpackningen är alla milt parfymerade med hypoallergen parfym, med doft av hav och sommarbris.

Dessutom finns en parfymfri Leave-In Treatment Scalp & Hair som är en mjukgörande leave-in spray som ger både hår och hårbotten intensiv fukt och näring. Om du har en torr hårbotten är denna produkt gjord för dig; tack vare effektiva ingredienser motverkar den nämligen en torr och irriterad hårbotten samt friskar upp hårbottencellerna. Behandlingen bidrar med glans och extra stadga, samt gör håret mjukt, lent och följsamt. Även leave-in sprayen innehåller skyddande ämnen som motverkar skador på håret vid föning och kluvna hårtoppar.  

 

Viktiga ingredienser i IDUN Minerals hårvård:

 • Milt rengörande, vårdande tensider och rikt mjukgörande ämnen.
 • Hydrolyzed Pea Protein innehåller essentiella aminosyror som binder in till håret och ger ökad volym, fukt, samt gör håret mer mjukt och följsamt.
 • Vitamin B och E: Provitamin B5 (panthenol) och Vitamin E skyddar och stärker håret och bidrar med glans.
 • Äppelsyra (AHA) bidrar med fukt, rengöring, vård och rätt pH.
 • Extrakt från äppelstamceller innehåller viktiga mineraler och livgivande ämnen och motverkar hårfollikelns åldrande och ger vitalitet och ny livfullhet till håret.

 

  Läs mer
  Sortera på

  Populära produkter

  Drift & produktion Wikinggruppen