Instagram Facebook Youtube Linkedin

PANTA DINA PRODUKTER

IDUN Minerals samarbetar med Bower (f.d. Panta På)

Vi på IDUN Minerals strävar efter att alla förpackningar ska gå att återvinna. IDUN Minerals samarbetar med Bower (f.d.  Panta På) då vi ser ett stort behov av att fler förpackningar återvinns och att vi tar vara på det material som sätts i omlopp. Dessutom belönas du som återvinner genom Bower med att få tillbaka poäng du kan byta ut till olika rabattkuponger.

Med appen Bower får du poäng för alla förpackningar som du återvinner. När du använt en produkt och ska slänga förpackningen så scannar du streckkoden i appen och ser till att lämna in den på en återvinningscentral. Du får ett poäng per återvunnen förpackning oavsett vilken produkt eller varumärke det är. Men pantar du en av IDUN Minerals produkter, eller en förpackning från någon annan av Bowers samarbetpartners, så får du två poäng. När du samlat ihop 25 poäng kan du byta in dem mot en rabattkupong och få 25% rabatt på IDUN Minerals webshop.

Bower är världens första app för att panta alla typer av förpackningar med målet att skapa den första skräpfria generationen. Allt som behövs är en produkt med en streckkod och en godkänd återvinningsstation för att kunna ta ut ett pantvärde i appen.

Läs mer och ladda ner appen på: https://www.getbower.com/ 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få det senaste från oss.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden samt se nyheter först av alla!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och 20% rabatt på ett köp.