Instagram Facebook Youtube Linkedin

Förstärk ditt naturliga lyster med en färgad dagkräm

Om du behöver en makeup produkt som ger lätt täckning, har en mild formula samt tillför huden mycket fukt och näring är en färgad dagkräm verkligen något för dig. Den låter dig uppnå ett naturligt färgkorrigerande resultat i samband med alla de berikande egenskaperna som en vanlig dagkräm har. Len IDUN Minerals färgade dagkräm är 100% vegansk och innehåller skyddande antioxidanter, högrenade mineraler och närande oljor. Formulan är mycket skonsam för din hud, samt har en lugnande effekt på en reaktiv hud.

Högt mineralrikt innehåll som aktivt går in på djupet

Att ha torr hy, eksem, rosacea eller akne kan vara ett frustrerande tillstånd som både påverkar  dig fysiskt och psykiskt. Att täcka över med tung och tilltäppande make-up kan göra tillståndet värre på lång sikt eftersom huden är känsligare vid dessa hudtillstånd. Med IDUN Minerals färgade dagkräm låter du huden få andas samtidigt som det aktiva ingredienserna hjälper till att läka och förbättra hudproblemet. Dessutom är IDUN Minerals LEN Tinted Moisturizing Day Cream parfymfri.

Vad är skillnaden mellan en färgad dagkräm och foundation?

En färgad dagkräm grundar sig i en vanlig dagkräms funktion och innehåll, men täcker även behovet av att få en jämnare hudton med sitt naturliga färginnehåll. Perfekt när du har bråttom eller inte vill sminka dig, men ändå uppnå en lättare täckning. Du får fortfarande samma återfuktning och effekt som en vanlig dagkräm, därför behöver du inte addera någon annan produkt innan applicering. Du kan med fördel även använda Len Tinted Moisturizing Day Cream som bas för övrig makeup, exempelvis under foundation, för en mer täckande finish. En foundation har en intensivare pigmentering och är därav mer täckande än en färgad dagkräm.

IDUN Minerals dagkräm med färg kommer i flera olika nyanser, precis som foundations, både för en ljusare och mörkare hudton. Krämen blandar sig naturligt in i din hy och lägger sig inte som ett extra lager på huden, därför får du ett långvarigt resultat med både fukt och färg.

En snäll formula framtagen med omtanke för dig och naturen

Hos IDUN Minerals strävar vi alltid efter att hålla våra produkter så rena och naturliga som möjligt, med ett innehåll som din hud tycker om och kan dra nytta av. Istället för att addera utfyllnader och onödiga ingredienser, fokuserar vi på dem som faktiskt ger resultat. Ett arbete som vi är stolta över och som är under konstant utveckling. Läs mer om vårt hållbara arbete här för utvecklingen av skönhetsprodukter i samverkan med naturens egna resurser.

Berikad med skyddande antioxidanterna vitamin C och E samt PCA och glycerin för en extra fuktboost.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få det senaste från oss.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få exklusiva erbjudanden samt se nyheter först av alla!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och 20% rabatt på ett köp.